Mavi Forum - Mavi Eğlence  

Geri git   Mavi Forum - Mavi Eğlence > Her Telden > Yemek Tarifleri
Click to log in with Facebook

Yemek Tarifleri Sebzeli, Etli, Çorbalar,Pastalar,tatlılar ve daha bir çok yemek tarifi...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21/05/2018, 00:13   #1
Administrator
 
Angels78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: 17/03/2008
Nerden: Kayıp Kent
Mesajlar: 30.059
Level: 90 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 2334 / 2918
Güç: 10019 / 68289
Tecrübe: 79%
Tecrübe Puanı: 20
Angels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı varAngels78 Mavi Etkide Sohret ötesinde Bir Itibarı var
Standart Pancar Turşusu Yapılışı



Malzemeler:
3 Kg. Kırmızı Pancar

2 Baş Sarımsak

Yeteri Kadar Sirke

Tuz

Yapılışı:
İlk olarak pancarları iyice yıkayalım. Pancarların üzerini örtecek kadar suyla ateşe koyalım. Daha sonra pancarlar yumuşayıncaya kadar haşlayalım. Haşlandıktan sonra suyunu süzüp pancarları soğumaya bırakalım.

Soğuyunca kabuklarını soyup istediğimiz şekilde dilimlere keselim. Daha sonra bir kavanoza dilimleri düzgün bir şekilde yerleştirelim. Hemen arkasından sarımsakları soyup iyice dövelim. Sirkeye tuz ve sarımsakları ilave edip karıştıralım.

Pancarların üzerine bir parmak geçinceye kadar sirkeli suyu dökelim. Daha sonra kavanozun kapağını kapatalım ve bu şekilde 10 gün kadar bekletelim. Bekledikten sonra turşumuzu her yemeğin yanına çıkarıp tüketebiliriz. Afiyet olsun.
Angels78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
    
Cevapla

Konuyu Sosyal Sitelerde Paylaş

Etiketler
pancar, tursusu, turşusu, yapilisi, yapılışı

« Ayva Reçeli | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

(View-All Konuyu daha önce okuyan üyeler: 1
Angels78
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap veremezsiniz
Ek dosya gönderebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Yasal Uyarı
vBulletin® Sürüm 3.8.8 Beta 2 ile tasarlanmıştır.
Telif Hakkı ©2000-2018

Bu site Facebook Profil eklentisi kullaniyor. Sürüm 1.0.1 6. Revize
Mavietki.com - Tüm hakları saklanmış, saklanbaç oynuyor.
Bize ulaşmak isteyen supply@mavietki.com (msn) adresini kullanabilir.

Mavietki genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o mesajı/konusunu/resmi paylaşan kullanıcıya aittir ve, supply@mavietki.com adresine mail atildiği taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.



SEO by vBSEO 3.6.0